tendentsiyi-lokdaunu-nazvano-fakhivtsiv-video-yakikh-strimko-nabiraye-populyarnist-u-tiktok

Тенденції локдауну: названо фахівців, відео яких стрімко набирає популярність у TikTok

 • 10089 переглядiв

КИЇВ. 12 січня. УНН. З моменту запровадження локдауну в різних країнах все більшою популярністю у соціальній мережі TikTok користуються відео міксологів і барменів. Під час повсюдно зачинених барів все більше спеціалістів-бертендерів переходять онлайн, щоб вчити своїх підписників готувати різноманітні коктейлі. Про це пише TheDrinksBusiness, повідомляє УНН

Так, Ешлі Хап із Гаваїв, відома як Theparadise.bartender, має 2,7 мільйона підписників TikTok і понад 65 мільйонів лайків до своїх відео. Часто одягнена у бікіні та квітковий вінок, вона пояснює, як готувати різноманітні коктейлі без будь-яких вимірювань і складнощів. І вона не єдина в цьому сегменті.

Бармен "Місто гріхів" - ще один приклад цієї тенденції, яка стрімко набирає обертів. На його сторінці з 787 000 підписниками можна знайти відеорецепти яскравих різнокольорових коктейлів у келихах будь-якої форми.

Зростання рейтингів цих відео протягом останніх кількох місяців не є дивним, оскільки професійні міксологи і бартендери внаслідок локдауну і закриття барів залишились без роботи. І знаходячи інший спосіб використання своїх навичок, міксологи TikTok зараз навчають людей, як готувати коктейлі в безпечній ізоляції власного будинку. Деякі з цих відео, ймовірно, мають містити попередження не повторювати вдома, оскільки склянки з алкоголем запалюють вогнем, а пляшки високо підкидають у повітря.

Відзначимо, що експерти горілчаного бренду Prime поділились трьома рецептами незвичних, але простих коктейлів, з якими кожен зможе відчути себе професійним барменом, а зимовий локдаун промайне непомітно. 

Нагадаємо, київські бартендери прогнозують у 2021 році стрімке зростання популярності та продажів міцного акоголю: віскі та горілки. 

Раніше УНН писав, що до ТОП-5 надійних українських виробників якісної горілки входять такі лікеро-горілчані компанії, як: "Баядера - Груп" (ТМ "Хлібний дар"), "Глобал Спірітс" (УДК) (ТМ "Хортиця" ), "ЛВН Лімітед" (ТМ "Немірофф"), ЛГЗ "Прайм" (ТМ "Prime", "Др. Житник") і ТОВ "Атлантіс" (ТМ "Грін Дей").

Українські Національні Новини

Суспільство