tendentsiyi-masovogo-viyizdu-z-ukrayini-nemaye-prikordonniki

Тенденції масового виїзду з України немає - прикордонники

 • 827166 переглядiв

КИЇВ. 4 лютого. УНН. Різкої переваги тих, хто виїжджає з України, немає, як і не відмічається перевага на в'їзд. Про це повідомив речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко в ефірі одного з українських телеканалів, передає кореспондент УНН.

Цитата

«Не бачимо різкої переваги виїзду з України, як, власне, не відмічаємо переваги й в'їзду в Україну. В окремі дні більше громадян перетинає кордон на виїзд, але різниця із в'їздом незначна. Так само і навпаки. Загалом пасажиропотік коливається на рівні 80 тисяч осіб на добу – протягом останніх днів. До цих показників ми повернулися після новорічно-різдвяних свят, коли пасажиропотік досягнув 100-120 тисяч осіб на добу», - розповів Демченко.

Деталі

Також він зазначив, що на кордоні не відмічають черги на виїзд з України.

«На даний момент черг на кордоні ми не відмічаємо на виїзд з України, тому говорити, що збільшення пасажиропотоку загалом протягом січня було – ні, навпаки, пасажиропотік впав, бо протягом грудня пасажиропотік зріс на 11%», - повідомив Демченко.

Доповнення

Демченко повідомляв, що з початку повномасштабного вторгнення більше ніж 9100 осіб затримано на зеленій ділянці кордону при спробі покинути країну та майже 3900 осіб намагалися перетнути кордон в пунктах пропуску за підробленими документами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після заборони на виїзд чиновникам з України не випустили двох осіб

Українські Національні Новини

Суспільство