tenisistka-l-tsurenko-peremogla-lidera-zbirnoyi-avstraliyi-u-startovomu-matchi-kubka-federatsiyi

Тенісистка Л.Цуренко перемогла лідера збірної Австралії у стартовому матчі Кубка Федерації

 • 9742 переглядiв

КИЇВ. 11 лютого. УНН. Леся Цуренко та Дар'я Гаврилова відкрили програму командного протистояння Україна – Австралія у матчі Другої світової групи Кубка Федерації, повідомляє кореспондент УНН.

У харківському палаці спорту "Локомотив" 54-та ракетка світу з України зуміла виграти два гейми на подачі лідера австралійок (26 номер WTA) і тріумфувала у першому сеті 6:2.

Початок другої партії залишився на користь Д.Гаврилової – 2:0. Проте нашій співвітчизниці вдалося повернути програну подачу і вирівняти становище – 2:2. Згодом Л.Цуренко вчетверте у зустрічі зробила брейк та довела поєдинок до переможного кінця – 6:2, 6:3.

Примітно, що в особистій історії протистоянь між тенісистками рахунок став 4:0 на користь Л.Цуренко.

Нагадаємо, що матчева зустріч збірних продовжиться сьогодні протистоянням першого номера України Еліни Світоліної та другого номера Австралії Ешлі Барті.

Довідка УНН: у період з 2007 по 2012 збірна України тричі грала з австралійками (2007, 2010, 2011). Два матчі виграли українки (2007 і 2011 - обидва проходили на території у Австралії), один - австралійки - 2010 року (у Харкові).

Українські Національні Новини

Спорт