teper-nabagato-shvidshe-irina-vereschuk-vidkrila-na-luganschini-tsentr-adminposlug-diya

Тепер набагато швидше: Ірина Верещук відкрила на Луганщині центр адмінпослуг “Дія”

 • 13733 переглядiв

КИЇВ. 16 листопада. УНН. Сьогодні, 16 листопада, віце-прем’єр-міністр — міністр реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук, перебуваючи з робочим візитом у Станиці Луганській, відкрила центр адмінпослуг “Дія”, повідомляє УНН.

За її словами, завдяки роботі нової установи місцеві жителі та громадяни довколишніх населених пунктів отримають якісні послуги без черг та заощадять таким чином свій час. Це - перший подібний центр на Донбасі.

Цитата:

“Колектив отримав комфортні умови праці і може гідно працювати й допомагати людям. З новим центром “Дія” наші громадяни не будуть годинами стояти в чергах. Тепер люди матимуть єдине вікно, де можна отримати послуги швидко та якісно. Для нас це перші кроки. Сподіваємося, що не останні. Це є і ті кроки, які ми називаємо м'якою силою інтеграції”, - розповіла Ірина Верещук.

Окрім того, вона додала, що згідно з проектом передбачається відкриття ще низки подібних центрів на Донбасі.

 

Додамо

Зі вчорашнього дня віце-прем’єр-міністр — міністр реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук перебуває з робочим візитом на Донбасі. І вже вчора сімнадцять сімей з числа внутрішньо переміщених осіб отримали власне житло в Краматорську.

Українські Національні Новини

Політика