terakt-v-izrayili-boyoviki-zastrelili-okhorontsya

Теракт в Ізраїлі: бойовики застрелили охоронця

 • 138623 переглядiв

КИЇВ. 30 квітня. УНН. В результаті теракту біля в'їзду в поселення Аріель на Західному березі ввечері в п'ятницю, 29 квітня, в Ізраїлі був застрелений охоронець. Про це повідомляє УНН з посиланням на Times of Israel.

Деталі 

Як видно на кадрах з камери відеоспостереження з місця події, синій автомобіль Suzuki під'їжджає до посту охорони, де чоловік на пасажирському сидінні відкрив вогонь. Потім стрілець і водій вийшли з машини і продовжили стріляти по посту охорони.

Медичні працівники констатували смерть чоловіка на місці.

"Ми прибули на місце події та побачили чоловіка років двадцяти без свідомості з вогнепальними пораненнями, він не дихав і у нього не було пульсу", - розповів медик Томер Файн.

Аріель та інші поселення в цьому районі видали наказ про блокування через побоювання, що бойовики можуть знову атакувати.

Оскільки поліція і військові ведуть масове полювання на бойовиків правоохоронці Ізраїлю почали блокувати дороги.

Місцеві силовики зазначили, що не знають, куди попрямував автомобіль після нападу.

Терористичне угруповання ХАМАС похвалило стрілянину, заявивши, що це була "героїчна операція" і "природна відповідь на злочини окупантів і їх поселенців". При цьому ХАМАС не стверджує, що його члени вчинили напад.

Нова атака сталася на тлі різкого зростання напруженості між Ізраїлем і палестинцями в останні тижні на тлі неодноразових терористичних атак в ізраїльських містах, в результаті яких загинули 14 осіб.

Раніше 

В результаті терористичного нападу в ізраїльському місті Бней-Брак 29 березня загинули двоє громадян України. Інформацію про це УНН підтвердив речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко.

У розташованому на півдні Ізраїлю бедуїнському місті Рахат стався теракт, як повідомили очевидці: невідомі увійшли до кафе та відкрили стрілянину.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП