tereza-mey-i-angela-merkel-domovilisya-prodovzhuvati-protistoyannya-zrosloyi-rosiyskoyi-agresiyi

Тереза Мей і Ангела Меркель домовилися продовжувати протистояння зростаючій російській агресії

 • 11180 переглядiв

КИЇВ. 29 березня. УНН. Прем’єр-міністр Великої Британії Тереза ​​Мей і канцлер ФРН Ангела Меркель у середу під час телефонної розмови домовилися продовжувати протистояння зростаючій російській агресії. Про це повідомляє УНН з посиланням на ТАРС.

За даними прем'єрської канцелярії, переговори почалися з того, що Мей подякувала Меркель за "сильну підтримку і солідарність" у справі про отруєння в британському Солсбері екс-полковника ГРУ Сергія Скрипаля та його доньки Юлії. "Канцлер і прем'єр-міністр зійшлися на думці, що необхідно продовжувати спільну роботу для протистояння зростаючій російській агресії", - зазначено в тексті документа, що надійшов у розпорядження ТАРС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЄС та США домовилися про переговори щодо мита на метали

Глави держав також обговорили тимчасове звільнення від мит ​​на сталь і алюміній, оголошене США минулого тижня щодо Європейського союзу. Крім того, Мей і Меркель наголосили на важливості іранської ядерної угоди і домовилися продовжувати обговорення піднятих під час бесіди питань.

Нагадаємо, Співробітники посольства РФ вже покинули Україну.

Наразі 27 країн світу оголосили про видворення російських диппредставників у зв’язку з отруєнням екс-полковника ГРУ Сергія Скрипаля та його доньки у британському Солсбері. До списку приєдналися Молдова, Австралія, Бельгія та Ірландія.

Крім того, Північноатлантичний Альянс заявив про рішення скоротити кількість російських представників при НАТО.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    ХК "Донбас" став шестикратним чемпіоном України

     • 9732 переглядiв

    Португалія відкликає посла в Росії для консультацій

     • 13916 переглядiв