teror-stav-sogodni-faktichno-yedinoyu-formoyu-diy-rosiyi-i-schodo-ukrayini-i-schodo-yevropi-zelenskiy

Терор став сьогодні фактично єдиною формою дій росії і щодо України, і щодо Європи – Зеленський

 • 185218 переглядiв

КИЇВ. 28 травня. УНН. Під час свого вечірнього звернення Президент України Володимир Зеленський заявив, що терор став сьогодні фактично єдиною формою дій росії і щодо України, і щодо Європи. Про це інформує УНН.

Деталі

Зеленський прокометував обстріли в Сумській та Миколаївській областях. 

Цитата

"Українці в Сумській області, як і в будь-якій іншій області нашої держави, вже все зрозуміли про росію. І новим терором вона нічого не зможе додати. І тим більше не зможе залякати.

Внаслідок російського обстрілу Миколаєва загинула одна людина, семеро поранені, двоє – у дуже важкому стані. Снаряди вдарили по житловому району за двадцять метрів від дитячого садочка. Ось таких ворогів обрала для себе російська федерація", - йдеться у зверненні.

Глава держави заявив, що терор став сьогодні фактично єдиною формою дій росії і щодо України, і щодо Європи.

"Знову й знову буду нагадувати світу, що потрібно нарешті визнати офіційно Росію державою-терористом, державою – спонсором тероризму. Це просто правдиво. Це чесно й відображає ту щоденну реальність, яку окупанти створили в Україні й дуже хочуть понести далі у Європу. І це має бути юридично закріплено", - додав Зеленський.

Нагадаємо

Президент України заявив, що росія обійшла більшість міжнародних санкцій через відсутність єдиної глобальної позиції проти її вторгнення в Україну.

Українські Національні Новини

Політика