tesla-bilshe-ne-vkhodyt-do-10-naidorozhchykh-kompanii-ssha-yii-vytisnyla-visa

Tesla більше не входить до 10 найдорожчих компаній США, її витіснила Visa

 • 25484 переглядiв

Tesla Inc. вперше за 13 місяців випала з топ-10 найдорожчих компаній США за ринковою капіталізацією, поступившись місцем Visa Inc.

Tesla Inc. випала з десятки найдорожчих компаній США за ринковою капіталізацією, поступившись Visa Inc, яка обігнала її  на 1,13 млрд доларів, пише УНН із посиланням на MarketWatch.

Деталі

У середу Tesla завершила торги з ринковою капіталізацією у розмірі 562,24 млрд доларів, поступившись Visa Inc, яка завершила день на рівні 563,37 млрд доларів.

Від початку року акції Tesla впали приблизно на 29%, через тиск з боку інвесторів на ціну акцій, що спричинило зниження рівня капіталізації до позначки 228 млрд доларів.

Хоча валовий прибуток поступово покращився в четвертому кварталі 2023 року, аналітик "Baird" Бен Калло, прогнозує, що він впаде в першому кварталі. Крім того, аналітик зазначає, що оцінки поставок компанії впали та будуть падати й надалі.

Щодо Visa, то її акції залишаються стабільними, зростаючи на близько 8% з початку цього року та на 24% за останні 12 місяців. Зараз ціна їх акцій лише на 2% нижча за їх рекордний рівень.

Нагадаємо 

Вперше за понад дев'ять місяців Ілон Маск більше не є найбагатшою людиною у світі. Маск поступився своїм місцем в індексі мільярдерів Bloomberg Джеффу Безосу після того, як акції Tesla Inc. впали на 7,2% у понеділок

OpenAI: Маск вклав у розробку ШІ лише 45 мільйонів замість мільярда доларів, і хотів злити стартап з Tesla06.03.24, 10:40 • [views_0]