the-new-york-times-budivelnu-firmu-simyi-zyatya-trampa-oshtrafuvali-za-porushennya

The New York Times: будівельну фірму сім'ї зятя Трампа оштрафували за порушення

 • 14646 переглядiв

КИЇВ. 28 серпня. УНН. Працююча в сфері нерухомості американська компанія, яка належить родині Джареда Кушнера, зятя і старшого радника президента США Дональда Трампа, оштрафована на 210 тисяч доларів за підробку документів на проведення будівельних робіт. Про це повідомляє УНН із посиланням на газету The New York Times.

За даними авторитетного видання, нью-йоркський департамент нерухомості виявив 42 випадки порушень, при яких фірма Kushner Companies вказувала недостовірну інформацію в заявках на проведення будівельних робіт у 17 житлових будинках. У них проживали десятки мешканців, щодо яких була встановлена ​​фіксована орендна плата і які підпадали під діючі в Нью-Йорку закони, що забороняють домовласникам підвищувати обумовлену ренту.

Як зазначає видання, Kushner Companies у документах стверджувала, що в даних будинках, придбаних нею, або взагалі немає мешканців, або ж у їх договорах відсутній пункт про фіксовану квартплату. Після цього фірма починала в таких будівлях ремонтні роботи, змушуючи багатьох мешканців переселятися в інші будинки у тому числі через постійний шум і будівельноий пил. Потім, як встановили влади, компанія значно підвищувала орендну плату в таких будинках.

Такі ж порушення департамент нерухомості виявив за скуповуючим житлові будинки інвестиційним фондом, що належить Майклу Коену, колишньому адвокату Трампа. У його випадку мова йде про як мінімум трьох житлових будинках, розташованих в нью-йоркському районі Манхеттен.

Нагадаємо, раніше газета The New York Times повідомляла, що компанія, яка належить родині Джареда Кушнера - зятя і радника президента США Дональда Трампа, отримала ряд позик після того, як Кушнер, виступаючи як офіційна особа, зустрівся з керівництвом деяких бізнес-структур

Українські Національні Новини

Політика