tigr-tovarishuye-zi-svineyu-nazvano-zaboroneniy-produkt-na-novorichnomu-stoli

Тигр товаришує зі свинею: названо заборонений продукт на новорічному столі

 • 33127 переглядiв

КИЇВ. 30 грудня. УНН. Відомий астролог Влад Росса розповів УНН, як краще зустрічати Новий 2022 рік Водного Тигра. З їжі заборонений продукт - свинина, тому що Тигр і Свиня — друзі, і не можна у прийдешній рік Тигра їсти свинину.

Деталі

"Бажано цей Новий рік зустрічати за кордоном. Місяць буде у Стрільці у поєднанні з Марсом. Марс - це фітнес зал якийсь. Ще буде Місячний день Парусника, він же корабель, тож ідеально десь на Карибському морі, на якомусь великому лайнері. Причому вітається, що більше народу, то краще. Венера у поєднанні з Плутоном сприятлива для любовних відносин. Цього року забороняється зустрічати Новий рік наодинці із собою чи сім'єю, краще у великій компанії друзів. У цей Новий рік можна знайти свою долю, дуже рідко так буває, що Венера в Козерозі у поєднанні з Плутоном. А це пристрасть, сексуальність, кохання з першого погляду”, - пояснив він.

Ті, хто не можуть зустріти Новий рік десь на Карибах, астролог нагадує, що в Києві, наприклад, є Річковий вокзал з ресторанами, також можна вибрати місто біля моря або просто оточити себе стихією води — фонтанами чи водоймою.

Цитата

“Новорічний стіл має бути забитим м'ясом, будь-яким м'ясом, але крім свинини. Тому що Тигр товаришує зі Свинею. Можна віддати перевагу екзотичному м'ясу чи птиці. Також не бажано їсти рибу, тому, наприклад, суші — не варіант. Має бути найбільше помаранчевого, пісочного та жовтого. Апельсини, мандарини, грейпфрути, екзотичні фрукти все це чудово підійде”, — резюмував астролог.

Українські Національні Новини

Суспільство