tikhanovska-u-zvernenni-do-parye-zaklikala-zaprovaditi-sanktsiyi-proti-bilorusi

Тихановська у зверненні до ПАРЄ закликала запровадити санкції проти Білорусі

 • 13653 переглядiв

КИЇВ. 8 вересня. УНН. Лідер білоруської опозиції Світлана Тихановська під час виступу перед Парламентською асамблеєю Ради Європи закликала запровадити санкції проти Білорусі, зокрема проти президента Олександра Лукашенка та інших представників влади. Про це УНН повідомляє з посиланням на Радіо Свобода.

"Білоруська опозиціонерка Світлана Тихановська під час виступу перед Парламентською асамблеєю Ради Європи закликала запровадити санкції проти Білорусі, зокрема проти президента Олександра Лукашенка та інших представників влади", - йдеться в повідомленні.

Вона назвала ситуацію в країні "абсолютно недопустимою" і заявила, що Лукашенко більше не представляє Білорусь.

Нагадаємо, 7 вересня видання Tut.by з посиланням на очевидців написало, що білоруську опозиціонерку, членкиню Координаційної ради Марію Колесникову вранці 7 вересня викрали в центрі Мінська. Пізніше було оприлюднено відео викрадення Колесникової.

Ввечері того ж дня у МЗС Німеччини виступили із заявою, в якій вимагають від Мінська уточнити місцеперебування Колесникової. Зокрема, із закликом негайно звільнити політв’язнів до влади Білорусі звернулись в ЄС. До числа політв’язнів, зокрема, входять як Колесникова, так і інші члени Координаційної ради, а також інші затримані протестувальники.

Українські Національні Новини

Новини Світу