tikhanovska-zustrilasya-z-deputatami-parlamentu-shveytsariyi-pro-scho-govorili

Тіхановська зустрілася з депутатами парламенту Швейцарії: про що говорили

 • 17252 переглядiв

КИЇВ. 19 жовтня. УНН. Білоруська опозіціонерка Світлана Тіхановська зустрілася з депутатами парламенту Швейцарії, обговоривши як Швейцарія може підтримати білоруський народ і взяти участь в переговорах щодо виходу Білорусі з політичної кризи. Про це повідомляється на її Telegram-каналі, передає УНН.

"Світлана Тіхановська зустрічається з депутатами парламенту Швейцарії. Представники Швейцарії приїхали з робочим візитом до Вільнюса. На зустрічі вони обговорюють, як Швейцарія може підтримати білоруський народ і взяти участь в переговорах щодо виходу Білорусі з політичної кризи ", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що Світлана Тіхановська подякувала співрозмовникам за санкції, які Швейцарія прийняла стосовно осіб, що підтримують режим. Вона також підняла питання допомоги білоруським спортсменам, репресованим за свої політичні погляди.

"На зустрічі зі Світланою бере участь Олександра Герасіменя - новий керівник Фонду спортивної солідарності. Мова ведеться також про потенційний діалог з Міжнародним Олімпійським комітетом, штаб-квартира якого знаходиться в швейцарській Лозанні", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, білоруська опозиціонерка Світлана Тіхановська зустрілася з главами МЗС Литви, Латвії та Естонії, обговоривши з ними тиск на режим в Білорусі.

Українські Національні Новини

Новини Світу