tilo-sche-odnogo-kolishnogo-deputata-parlamentu-viyavleno-v-virmeniyi-1

Тіло ще одного колишнього депутата парламенту виявлено в Вірменії

 • 8698 переглядiв

КИЇВ. 7 жовтня. УНН. Тіло екс-депутата парламенту Вірменії Арутюна Карагезяна виявлено з вогнепальним пораненням в голову. За попередньою інформацією він наклав на себе руки. Про це повідомляє УНН з посиланням на Новини Вірменії.

Як повідомила в неділю прес-секретар Слідчого комітету республіки Сона Трузян, в СК надійшов сигнал про те, що на території селища Зовуні (котайк) виявлено тіло чоловіка з вогнепальним пораненням.

Вона повідомила, що на місце негайно виїхала слідча група.

"На місці з'ясувалося, що померлий - екс-депутат Арутюн Карагезян. Його тіло було виявлено з вогнепальним пораненням в голову", - зазначила вона.

Трузян додала, що на місці інциденту виявлено також пістолет.

Як повідомив на своїй сторінці в Facebook начальник відділу зі зв'язків із засобами масової інформації поліції Вірменії Едгар Джаноян, пістолет знаходився в правій руці померлого.

"За попередніми даними, А.Карагезян, наклав на себе руки. Слідство триває", - написав він.

Джаноян повідомив, що також був виявлений пістолет при огляді місця вбивства, яке сталося напередодні в одному з ресторанів на вулиці Арменакяна в Єревані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президент Вірменії відправив у відставку відразу шістьох міністрів

"З'ясувалося, що цей пістолет належить А.Карагезяну. Він був нагороджений даними пістолетом "Пієтро-Беретта" 22-го березня 2001 року рішенням прем'єр-міністра Вірменії", - написав він.

У прес-службі Слідчого комітету повідомили, що в слідчому управлінні СК по Котайкской області порушено кримінальну справу за фактом самогубства А.Карагезяна. Справу порушено за частиною 1-ї статті 110-ї (Доведення до самогубства) Кримінального кодексу Вірменії.

Як повідомляв УНН, колишній депутат парламенту Вірменії Каро Карапетян був застрелений в Єревані, за фактом його вбивства порушено кримінальну справу.

Українські Національні Новини

Новини Світу