timchasova-zmina-mistsya-golosuvannya-organi-reyestru-vibortsiv-pratsyuvatimut-u-vikhidni

Тимчасова зміна місця голосування: органи реєстру виборців працюватимуть у вихідні

 • 9240 переглядiв

КИЇВ. 10 липня. УНН. Для щонайбільшого сприяння тимчасовій зміні місця голосування органи ведення Державного реєстру виборців працюватимуть у повноцінному робочому режимі й у вихідні дні 13 та 14 липня 2019 року. Про це повідомили у прес-службі ЦВК, передає УНН.

Так, звернутися до органу ведення ДРВ для тимчасової зміни місця голосування без зміни виборчої адреси можливо не пізніше ніж за п’ять днів до дня голосування. Тобто, враховуючи, що позачергові парламентські вибори призначені на 21 липня, цей строк спливає 15 липня. Таким чином, для здійснення тимчасової зміни місця голосування є ще п’ять днів.

"ЦВК інформує, що задля щонайбільшого сприяння виборцям у реалізації цього права органи ведення ДРВ працюватимуть у повноцінному робочому режимі й у вихідні дні 13 та 14 липня 2019 року", - зазначили у Комісії.

Центрвиборчком закликав виборців, які мають намір тимчасово змінити місце голосування і ще не скористався цією можливістю, не зволікати зі зверненням до органу ведення ДРВ.

Нагадаємо, станом на середу кількість виборців, які скористалися тимчасовою зміною місця голосування, склала 109 226 осіб.

Українські Національні Новини

Політика