tisnemo-y-sponukayemo-schob-mizhnarodna-pidtrimka-bula-na-okupovaniy-chastini-khersonschini-zelenskiy

Тиснемо й спонукаємо, щоб міжнародна підтримка була на окупованій частині Херсонщини – Зеленський

 • 490497 переглядiв

КИЇВ. 10 червня. УНН. Президент Володимир Зеленський, що Україна тисне й спонукає, щоб усе ж міжнародні організації, міжнародна підтримка була на тій частині Херсонщини, де зараз окупанти. Про це Зеленський повідомив у відеозверненні, передає УНН.

Цитата

"Зараз, на жаль, бачимо, що на деяких рівнях у світі є просто ганебна байдужість до екоциду й людської трагедії, спричиненої російським терактом на Каховській ГЕС. Коли міжнародні організації, що повинні захищати життя в глобальному масштабі, навіть за тиждень не встигають сформувати й відправити рятувальну місію на окуповану територію, коли деякі світові суб’єкти не наважуються вийти навіть із чіткими та сильними заявами, які б засуджували цей черговий російський злочин війни, терористи просто підживлюються цією слабкістю світу, цією байдужістю – вона їх заохочує", - сказав Зеленський.

Президент зазначив, що "це ми маємо подолати, і подолаємо".

"Тиснемо й спонукаємо, щоб усе ж міжнародні організації, міжнародна підтримка була на тій частині Херсонщини, де зараз окупанти", - повідомив Зеленський.

Доповнення

Верховна Рада ухвалила постанову про звернення до ООН, парламентів та урядів її держав-членів, міжнародних організацій та їх парламентських асамблей через підрив росіянами Каховської ГЕС.

Українські Національні Новини

Політика