tisyacha-za-vaktsinatsiyu-ukrayintsiv-vzhe-atakuyut-shakhrayi

Тисяча за вакцинацію: українців вже атакують шахраї

 • 17526 переглядiв

КИЇВ. 18 листопада. УНН. В Україні, ще до старту програми "тисячі за вакцинацію", вже активізувалися шахраї. ПриватБанк каже про нову схему масового фішингу особистих даних під приводом виплат українцям, пише УНН.

Цитата:

"ПриватБанк попередив українців про появу нової схеми масового фішингу особистих даних під приводом виплат за вакцинацію від COVID-19. Та нагадав, що ні в якому разі не можна вводити свої особисті дані чи дані платіжних карток на підроблених сайтах чи мобільних сервісах", - написав у Facebook прессекретар банку Олег Серга.

Доповнення

В Україні розробляють нові програми підтримки для бізнесу й громадян, які постраждали через впровадження карантину для протидії коронавірусу. Як заявив у відеозверненні Президент України Володимир Зеленський, з 19 грудня через застосунок “Дія”, кожен, хто пройшов повний курс вакцинації, зможе отримати 1 тисячу гривень. 18 листопада нардепи схвалили відповідний законопроект у першому читанні.

Прессекретар Президента України Сергій Никифоров повідомив, що тисячу гривень за проходження вакцинації отримають усі українці, які пройшли повний курс щеплення будь-якою доступною в Україні вакциною.

Українські Національні Новини

Суспільство