tizhden-do-vidkrittya-rinku-zemli-uryad-vnis-zmini-v-poryadok-vedennya-derzhreyestru

Тиждень до “відкриття” ринку землі: уряд вніс зміни в порядок ведення Держреєстру

 • 17744 переглядiв

КИЇВ. 23 червня. УНН. Кабінет міністрів України вніс деякі зміни в порядок ведення Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, що дозволить забезпечити повністю коректну процедуру продажу, правильне оформлення всіх відомостей у реєстрі. Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль у своєму Telegram-каналі, передає УНН.

Цитата:

"Уряд вніс деякі зміни в порядок ведення Державного реєстру речових прав на нерухоме майно. Це дозволить забезпечити повністю коректну процедуру продажу, правильне оформлення всіх відомостей у реєстрі", - написав Шмигаль.

За його словами, Міністерство аграрної політики має забезпечити необхідний рівень інформування, щоб люди на місцях розуміли всі переваги земельної реформи.

Доповнення

Кабінет міністрів України затвердив порядок здійснення перевірки відповідності набувача або власника земельної ділянки сільськогосподарського призначення вимогам закону.

З 1 липня в Україні “відкривається” ринок землі. Посол Фонду ООН з Глобального Сталого Розвитку, член парламентського аграрного комітету народний депутат Вадим Івченко однією з прогалин “земельних законів” вважає відсутність рівних можливостей для всіх учасників аграрної галузі.

Українські Національні Новини

Політика