tkachenko-porekomenduvav-prochitati-knigu-pro-vasilya-stusa

Ткаченко порекомендував прочитати книгу про Василя Стуса

 • 11369 переглядiв

КИЇВ. 4 листопада. УНН. Міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко заявив, що Міністерство рекомендує книгу про "Справу Василя Стуса", а він закликає до її прочитання. Про це він написав у своєму Telegram-каналі, передає УНН.

"Отримав додрук накладу книги про "Справу Василя Стуса" і одразу відправляю примірники до бібліотек. Як і обіцяв… МКІП рекомендує книгу, а я особисто всебічно закликаю до її прочитання. І, звісно ж, перемоги видавництву та автору в апеляційному суді", - написав глава Мінкульту.

Він зазначив, що зокрема відправить примірники бібліотек з Києва, а також з Донецької, Луганської, Миколаївської, Полтавської, Херсонської, Чернігівської, Одеської та Харківської областей. 

Нагадаємо, в Офісі Президента України заявили, що взяли до відома рішення Дарницького районного суду Києва щодо книги "Справа Василя Стуса". Цим рішенням суд зобов’язав автора книги Вахтанга Кіпіані видалити згадки про тодішнього адвоката Стуса, а нині народного депутата від ОПЗЖ Віктора Медведчука.

Українські Національні Новини

Політика