tonko-i-symvolichno-u-sotsmerezhakh-aktyvno-komentuiut-husei-pid-chas-vystupu-hetmantseva-na-biznes-samiti

"Тонко і символічно": у соцмережах активно коментують "гусей" під час виступу Гетманцева на бізнес-саміті

 • 16546 переглядiв

На Mind Entrepreneur Summit 2024 – конференцію для малого і середнього бізнесу, де планувався виступ Гетманцева, прийшли люди в костюмах гусей із надписом "Щіпай мене – не чіпай бізнес!" Про перфоманс написали ЗМІ та тг-канали, користувачі соцмереж активно його коментують.

На бізнес-саміт, де мав виступити голова податкового комітету Верховної Ради Данило Гетманцев, прийшли люди у костюмах гусей і футболках "Щіпай мене – не чіпай бізнес!". Соцмережі активно обговорюють перфоманс, УНН зібрав реакції користувачів.

На Mind Entrepreneur Summit 2024 – конференцію для малого і середнього бізнесу, де планувався виступ Гетманцева, прийшли люди в костюмах гусей із надписом "Щіпай мене – не чіпай бізнес!". Ймовірно, це відсилка до відомої фрази Гетманцева: "Що таке правильне оподаткування? Це мистецтво общипувати гусака так, щоб він не кричав". Після того як розпочалась трансляція запису звернення Гетманцева, "гуси" почали демонстративно ходити залою, а потім повернулися до сцени задом.

Про перфоманс написали ЗМІ та тг-канали, користувачі соцмереж активно його коментують.

"Тонко і символічно, бо саме гусьми Гетманцев назвав підприємців, яких треба общипувати", - написав голова Руху #SaveФОП Сергій Доротич.

"Проффесор щипач не став заморочуватися власною присутністю. А даремно! На нього там чекали гуси", - зазначив економічний аналітик Павло Себастьянович.

"Шикарні гуси", - лаконічно прокоментувала підприємиця Ірина Безуглова.

Додамо

Раніше представники малого бізнесу в опитуванні УНН поскаржилися на податковий тиск і порадили Гетманцеву сильно задуматись над зменшенням навантаження на малих підприємців, адже бізнес знаходиться на межі закриття. 

Нагадаємо

В ексклюзивному інтервʼю УНН волонтерка, засновниця креативної агенції ARENA CS, членкиня Борду Young Business Club Яна Матвійчук заявила, що податкова політика, яку здійснює Гетманцев, сильно гальмує українську економіку і якщо його не зупинити - у майбутньому призведе до її занепаду.