top-fishok-novikh-iphone

Топ фішок нових iPhone

 • 13663 переглядiв

КИЇВ. 12 січня. УНН. З 15 жовтня 2021 року в Україні стартував продаж iPhone 13. За цей час їх власники встигли освоїти переваги нових смартфонів. Розробники забезпечили їх такими можливостями, які досі не надавала жодна модель, пише УНН.

Заради чого варто купити новий iPhone ― дізнаєтеся зі статті.

Покращена продуктивність

Небачену раніше потужність айфон 13 отримав завдяки чіпу А15 Bionic. За заявами Apple, він швидше всіх встановлених коли-небудь у смартфонах процесорів. Це 6 ядер, 2 з яких високопродуктивні, 4 ― ефективні.

Графічний процесор дозволяє обробляти обчислювальні завдання майже в 2 рази швидше, ніж раніше. Це п'яти- або чотириядерний (у iPhone 13 і mini) GPU. Нейромодуль тепер може обробляти 15,8 трлн операцій за секунду. Оперативна пам'ять дозволяє одночасно запускати кілька додатків з високою швидкістю. У моделей Pro і iPhone 13 Pro Max вона становить 8 ГБ, У інших ― 6 ГБ.

Фото і відео

Розташування камер по діагоналі - цікава особливість дизайну. За нею ви безпомилково відрізните айфон останньої моделі.

Сенсор основної камери збільшений і вловлює на 47% більше світла. З ним зйомка при слабкому освітленні нічим не відрізняється від звичайної.

Телеоб'єктив характеризується триразовим зумом замість дворазового і може працювати в нічному режимі. Макрокамера з новою матрицею тримає фокус на відстані 2 см від предмета. За заявами Apple, надширококутний об'єктив став швидше.

Новий ISP-модуль дозволяє обробляти знімки окремо в кожній області. Фотографічний стиль тепер застосовується до того, як буде зроблений кадр, а не після нього. Кінематографічний режим - особливість, яка дозволяє фокусуватися на потрібних об'єктах у відзнятому ролику.

Зосередьтеся на важливому

Хочете сфокусуватися на виконанні дорученого завдання, але боїтеся пропустити повідомлення від боса ― для вас нові можливості режиму "Не турбувати". В айфоні останньої моделі не обов'язково повністю відключатися від зв'язку із зовнішнім світом. Тут дозволяється розділити повідомлення на важливі і не дуже. Перші будуть продовжувати надходити, у той час як другі не відволікають від роботи. Щоб активувати режим, виберіть:

1. Налаштування.
2. Фокусування.
3. Відзначте потрібні фільтри.

Якщо у списку немає тих, що вам потрібні, створіть власні. Вкажіть додатки або контакти, повідомлення від яких будуть продовжувати надходити.

Цю функцію використовують, і щоб зосередитися на грі. Якщо не хочете перерв у битві через недоречні дзвінки і повідомлення, активуйте потрібну опцію.

Зведення повідомлень

Робочий процес змушує вас постійно відриватися на читання повідомлень - iPhone 13 дозволяє накопичувати їх і читати стопками. Задайте періодичність перерв, під час яких можете присвятити себе вивченню пошти і відповідей на листи. Як налаштувати опцію:

* зайдіть в Налаштування;
* виберіть Повідомлення;
* активуйте Доставку за розкладом.

Позначити можна один або кілька інтервалів, сформувати доставку після закінчення виконання завдання.

Невідкладні повідомлення будуть ігнорувати режим за Вашою вказівкою. Якщо в роботі утворилася незапланована перерва, можна перечитати пошту в Центрі повідомлень або на екрані блокування.

Новий iPhone настільки виділяється серед інших моделей на ринку, що говорити про переваги його можна довго.

Щоб переконатися в цьому, потрібно стати власником смартфона. Вивчити каталог з характеристиками айфона можна на сайті Comfy.ua.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу