torgovtsya-boyepripasami-ta-vibukhovimi-rechovinami-zatrimali-na-zaporizhzhi

Торговця боєприпасами та вибуховими речовинами затримали на Запоріжжі

 • 7344 переглядiв

КИЇВ. 3 липня. УНН. Мешканця Запорізької області, який займався збутом бойових припасів та вибухових речовин, затримали правоохоронці. Загалом у нього було вилучено понад 80 одиниць бойових припасів. Про це передає УНН з посиланням на прес-службу обласної прокуратури.

За результатами проведеного досудового розслідування викрито мешканця Запорізької області, який на території області займався збутом бойових припасів та вибухових речовин.

"В ході досудового розслідування задокументовано факти збуту бойових припасів та вибухових речовин, зокрема гранат Ф1, патронів та боєприпасів. Усього під час проведення слідчих (оперативних) дій правоохоронцями вилучено понад 80 одиниць бойових припасів", - йдеться у повідомленні.

Після збуту бойових припасів та вибухових речовин зловмисника затримано на підставі ст. 208 КПК України, йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України.

Наразі в Орджонікідзевському районному суді м. Запоріжжя розглядається клопотання про обрання відносно підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Як повідомляв УНН 30 червня, у Кропивницькому чоловік погрожував патрульним гранатою.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП