torik-vidkrito-ponad-1-tis-kriminalnikh-provadzhen-schodo-politseyskikh

Торік відкрито понад 1 тис. кримінальних проваджень щодо поліцейських

 • 10656 переглядiв

КИЇВ. 27 січня. УНН. У МВС України впродовж минулого року відкрито понад 1 тис. кримінальних проваджень щодо співробітників поліції. Про це сьогодні під час засідання річної підсумкової колегії МВС заявив начальник департаменту внутрішньої безпеки міністерства Євген Коваль, передає кореспондент УНН.

"За матеріалами Департаменту внутрішньої безпеки у 2017 році розпочато 1 904 кримінальних провадження, за якими оголошено 354 підозри працівникам поліції", - сказав Є.Коваль.

За його словами, ДВБ продовжує виявляти злочини, які вчинили працівники поліції – хабарництво, зловживання службовим становищем, вимагання.

"Так, знешкоджена злочинна організація, що діяла в системі незаконного заволодіння автотранспортом. У 2017 році завдяки спільній роботі з Генеральною прокуратурою, до державного бюджету надійшло більше 400 млн грн", - зазначив він.

Є.Коваль також повідомив, що працівниками ДВБ було викрито керівника управління матеріально-технічного забезпечення поліції Хмельниччини, який привласнював кошти, розраховані на харчування та забезпечення правоохоронців, які проходять службу в АТО.

Нагадаємо, торік у підрозділах МВС виявили розтрат матеріальних ресурсів на 81 млн грн.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП