tovary-dlia-zsu-postachaiut-shche-shist-novykh-ukrainskykh-vyrobnykiv-dot

Товари для ЗСУ постачають ще шість нових українських виробників – ДОТ

 • 23956 переглядiв

"Державний оператор тилу" залучив ще шість нових вітчизняних виробників до постачання речового майна для Збройних Сил України, збільшивши частку українських виробників у своїх закупівлях.

"Державний оператор тилу" з початку своєї діяльності залучив до співпраці із постачання товарів для Збройних сил України ще шість нових вітчизняних виробників. Про це повідомив гендиректор ДОТ Арсен Жумаділов, повідомляє УНН.

Деталі

Саме ці виробники, зокрема, займаються постачанням речового майна для ЗСУ.

Частка українських виробників, яка постачає тилові товари для Збройних сил України, зростає. Все частіше переможцями тендерів стають середні та малі виробники, особливо це стосується закупівель речового майна. Ми продовжимо роботу, спрямовану на збільшення частки українського виробника в наших закупівлях за рахунок кращого планування та укладання довгострокових контрактів. Вже працюємо над цим разом з Міністерством оборони

- розповів Жумаділов в коментарі пресслужбі ДОТ.

Зазначається, що загалом з грудня минулого року ДOT уклав 87 договорів на постачання речового майна на суму 6,4 млрд грн. 

Два мільярди гривень економії бюджетних коштів: в ДОТ назвали продукти харчування, по яких постачальники зменшили ціни20.03.24, 17:11 • [views_0]

Нагадаємо

Цього тижня розпочалася доставка продуктів харчування для ЗСУ за новими контрактами "Державного оператора тилу".

"Цього тижня відбулися перші поставки харчування від постачальників, законтрактованих "Державним оператором тилу на 2 квартал. Перші 300 фур уже відправились у військові частини по всій Україні. Подальші поставки відбуватимуться регулярно, раз на тиждень згідно отриманих ДОТ заявок від військових частин.

Відтак, якість продуктів контролюватиметься поетапно, зокрема, під час проведення аудитів командою ДОТ на складах постачальників, а також безпосередньо при прийманні товару військовими", - зазначили в ДОТ.

Тимчасова тиша: чому замовкли "ворожі" голоси проти ДОТ27.03.24, 12:45 • [views_0]

Захар Подкидишев

Війна