tramp-likuyetsya-vid-simptomiv-covid-19-eksperimentalnim-preparatom

Трамп лікується від симптомів COVID-19 експериментальним препаратом

 • 14844 переглядiв

КИЇВ. 3 жовтня. УНН. Президент США Дональд Трамп лікувався експериментальним препаратом на основі антитіл, розробленим виробником ліків Regeneron після того, як він і перша леді отримали позитивний результат на COVID-19. Про це УНН повідомляє з посиланням на The Hill.

"Після ПЛР-підтвердження діагнозу президента США в якості запобіжного заходу він отримав одноразову 8-грамову дозу коктейлю поліклональних антитіл Регенерона. Інфузію він завершив без пригод. На додаток до поліклональних антитіл президент приймав цинк, вітамін D, фамотидин, мелатонін і щодня аспірин", - сказав лікар Білого дому Шон Конлі в записці в п'ятницю вдень.

Повідомляється, що біотехнологічна компанія Regeneron опублікувала перші результати тестів за участю свого експериментального коктейлю антитіл у вівторок, які показали, що він, схоже, знижує рівень вірусу і покращує симптоми у пацієнтів.

Відзначається, що експериментальне лікування все ще проходить клінічні випробування.

"Президент Трамп залишається в гарному настрої, у нього легкі симптоми, і він працює протягом всього дня", - сказала прес-секретар Білого дому Кейлі Макінані.

За її словами, через велику обережність і за рекомендацією свого лікаря і медичних експертів президент буде працювати з президентського офісу в медцентрі Уолтера Ріда протягом наступних кількох днів.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп в п'ятницю вдень був доставлений до Національного військово-медичного центру Уолтера Ріда на своєму вертольоті.

Як повідомляв УНН, президент США Дональд Трамп і його дружина Меланія Трамп отримали позитивні тести на COVID-19. Пізніше стало відомо, що кандидат в президенти США Джо Байден і його дружина отримали негативні результати тестів на коронавірус.

Українські Національні Новини

Здоров'я