tramp-maye-namir-na-zaproshennya-merkel-vidvidati-nimechchinu

Трамп має намір на запрошення Меркель відвідати Німеччину

 • 10622 переглядiв

КИЇВ. 31 серпня. УНН. Президент США Дональд Трамп заявив в п'ятницю, що має намір скористатися запрошенням канцлера ФРН Ангели Меркель і відвідати Німеччину, однак не уточнив терміни візиту. Американський лідер розповів про це під час бесіди з журналістами на Південній галявині Білого дому перед тим, як відправитися в свою заміську резиденцію Кемп-Девід, передає УНН.

"Я збираюся відправитися в Польщу пізніше. У нас чудові стосунки з Польщею. І ми туди вирушимо. Ангела Меркель запросила мене відвідати Німеччину. На якомусь етапі ми цей (візит) підготуємо", - зазначив президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кремль запросить Зеленського на святкування 75-річчя Перемоги у Москві

Нагадаємо, Трамп повинен був відвідати Польщу з 1 по 2 вересня. Передбачалося, що 1 вересня американський президент візьме участь у заходах, присвячених 80-й річниці початку Другої світової війни. 2 вересня мали відбутися переговори з польським керівництвом. Попри це, американський лідер скасував запланований візит в республіку через наближення на Сполучені Штати урагану. Під час цього візиту, американський президент мав зустрітись з Володимиром Зеленським, який поїде в Польщу вже сьогодні, 31 серпня. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп може відвідати Польщу в найближчі місяці

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Трамп має намір на запрошення Меркель відвідати Німеччину

     • 10622 переглядiв

    США ввели санкції проти іранського супертанкера Adrian Darya 1

     • 8624 переглядiв

    В МОЗ очікується зміна міністра — Арахамія

     • 13083 переглядiв

    Хакери зламали сторінку гендиректора Twitter

     • 10065 переглядiв