tramp-pislya-konfliktu-z-twitter-vidast-spetsukaz-schodo-sotsialnikh-merezh

Трамп після конфлікту з Twitter видасть спецуказ щодо соціальних мереж

 • 12240 переглядiв

КИЇВ. 28 травня. УНН. Президент США Дональд Трамп після конфлікту з Twitter в четвер, 28 травня, видасть спеціальний указ про соціальні мережі. Про це повідомила представник Білого дому журналістам під час перельоту до Вашингтона з мису Канаверал у Флориді, передає УНН із посиланням на DW.

"Президент США Дональд Трамп в конфлікті з Twitter вже в четвер, 28 травня, видасть спеціальний указ про соціальні мережі. Подробиці підготовленого документа поки невідомі", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у вівторок Twitter вперше вчинив дії щодо серії твітів президента США Дональда Трампа, позначивши їх знаком попередження і надавши посилання на додаткову інформацію, для попередження поширення фейків.

Рішення компанії прикріпити позначку до серії твітів Трампа про планування виборів у Каліфорнії - результат нової політики, оприлюдненої 11 травня. Вони були застосовані через кілька годин після публікацій президента - тому що твіти Трампа "порушили політику громадянської чесноти" Twitter, підтвердив прессекретар компанії, яка забороняє користувачам "маніпулювати або втручатися у вибори або інші цивільні процеси", наприклад, розміщуючи інформацію, яка вводить в оману, або така, що може відмовити людей від участі у виборах.

У свою чергу, ввечері у вівторок Трамп відповів парою твітів, які повторювали його помилкові заяви про голосування, і звинуватив Twitter у "втручанні у президентські вибори 2020 року".

На наступний день президент США пригрозив закриттям соціальних мереж.

Українські Національні Новини

Новини Світу