tramp-pogodivsya-stati-donorom-plazmi-krovi-dlya-khvorikh-na-covid-19

Трамп погодився стати донором плазми крові для хворих на COVID-19

 • 13689 переглядiв

КИЇВ. 10 жовтня. УНН. Президент США Дональд Трамп заявив, що він не приймає ліків і з задоволенням надав би плазму крові з антитілами для виготовлення ліків для хворих на COVID-19. Про це повідомляє УНН із посиланням на NewsWeek.

"У своєму першому інтерв’ю після того, як йому поставили діагноз COVID-19, президент Дональд Трамп заявив, що він більше не приймає ліків від COVID-19 і що, якщо його попросять, він пожертвує плазму для створення вакцини", - повідомили у ЗМІ,

Вказано, що представники Білого Дому не розголошують, коли Дональд Трамп отримав негативний результат тесту на COVID-19.

"Я не приймаю жодних ліків вже, мабуть, вісім годин. Я без ліків, і чесно кажучи, це змушує мене почуватись добре. Я не люблю ліки. Ми майже закінчили (лікування - ред.) і тепер побачимо, як все буде", - сказав Трамп.

Вказано, що він високо оцінив переваги лікування, яке отримав, включно з експериментальним лікуванням антитілами від фармацевтичної компанії Regeneron.

"Насправді, оригінальне переливання, яке має відбуватись майже чотири місяці, ви знаєте про це?... Антитіла? Я думаю, що ви маєте бути захищені десь від двох до чотирьох місяців, а може й більше, я не знаю… Якщо вони хочуть, щоб я це зробив (надав плазму для лікування хворих на COVID-19 - ред.), я це з задоволенням зроблю", - зазначив президент США.

Нагадаємо, Трамп у ніч на 2 жовтня оголосив у Twitter, що у нього і у його дружини Меланії виявлено коронавірус. Пізніше у цей день глава держави прибув до медичного центру імені Волтера Ріда у Бетесді (штат Меріленд). Пізніше Трамп у понеділок виписався із центру. Лікуючий лікар Шон Конлі проінформував, що стан здоров’я президента США дозволяє медикам безбоязно виписати його з лікарні.

Також стало відомо, що Трамп повернувся до роботи у Білому домі.

Як повідомлялося раніше в УНН, Степанов повідомив, як проходитиме в Україні експеримент лікування COVID-19 плазмою крові.

Українські Національні Новини

Здоров'я