tramp-poobitsyav-skoro-povernutisya-do-peredviborchoyi-kampaniyi

Трамп пообіцяв скоро повернутися до передвиборчої кампанії

 • 9889 переглядiв

КИЇВ. 6 жовтня. УНН. Президент США Дональд Трамп, у якого виявили коронавірус, незабаром повернеться до участі в передвиборній кампанії. Про це він написав у своєму Twitter, передає УНН.

“Незабаром я повернуся до передвиборної кампанії! Брехливі ЗМІ показують тільки брехливі опитування громадської думки”, — заявив Трамп.

Президент США після свого повернення до Білого дому з госпіталю, де він лікувався від коронавірусу, записав нове відео, в якому розповів про своє лікування. Трамп також підкреслив, що почувається добре. Він також закликав американців не боятися коронавіруса.

Як повідомляв УНН, президент США Дональд Трамп лікується від симптомів COVID-19 експериментальним препаратом. 2 жовтня він був доставлений до Національного військово-медичного центру Уолтера Ріда після того, як він з дружиною отримали позитивні тести на COVID-19. 

Кандидат у президенти США від Демократичної партії Джо Байден у неділю отримав негативні результати чергового тестування на коронавірус. У штабі Байдена також заявили, що в разі потреби готові перенести чергові дебати з Трампом, які заплановані на 15 жовтня. 

pic.twitter.com/OxmRcZ5nUZ

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) October 5, 2020

Українські Національні Новини

Новини Світу