tramp-poradiv-kolishnomu-derzhsekretaryu-trimatisya-podali-vid-peregovoriv

Трамп порадив колишньому держсекретарю "триматися подалі від переговорів"

 • 8473 переглядiв

КИЇВ. 8 травня. УНН. Президент США Дональд Трамп порадив колишньому державному секретарю США Джону Керрі "триматися подалі від переговорів", щоб "не нашкодити своїй країні", передає УНН з посилання на повідомлення Трампа у Twitter.

"Джон Керрі ніяк не може пережити той факт, що у нього був шанс і він його упустив! Тримайся подалі від переговорів, Джон, ти шкодиш своїй країні", - написав у соцмережі американський президент.

Зазначимо, раніше Трамп розкритикував Керрі за ймовірні "тіньові" зустрічі з чинним главою МЗС Ірану Мохаммад Джавадом Заріфом.

"Сполученим Штатам не потрібна, ймовірно, незаконна тіньова дипломатія Джона Керрі в рамках дуже погано обумовленої угоди з Іраном. Саме він в першу чергу створив цей бардак", - написав Трамп в Twitter минулої доби.

Так, Іран в понеділок підтвердив нещодавню зустріч в Нью-Йорку між колишнім державним секретарем США Джоном Керрі та міністром закордонних справ Іраку Мохаммадом Джавадом Заріфом для обговорення шляхів урегулювання ядерної угоди.

Як повідомляв УНН, президент США Дональд Трамп опообіцяв оголосити своє рішення з приводу Спільного всеосяжного плану дій (СВПД) щодо ядерної програми Тегерана 8 травня, по обіді за місцевим часом (20:00 за київським часом).

Українські Національні Новини

Новини Світу