tramp-poyasniv-svoyu-migratsiynu-politiku

Трамп пояснив свою міграційну політику

 • 9118 переглядiв

КИЇВ. 24 червня. УНН. США потрібні люди, які повернуть країні колишню велич, а нелегальних мігрантів треба без суду повертати додому. Про це президент США Дональд Трамп повідомив у своєму Twitter, передає УНН.

"Ми не можемо дозволити всім цим людям вторгнутися в нашу країну. Коли хтось імігрує, ми повинні негайно, без суддів або судових справ, повернути їх туди, звідки вони прийшли. Наша система - це знущання над гарною імміграційною політикою та правом і порядком. Більшість дітей приходять без батьків ...Наша політика щодо імміграції дуже несправедлива для всіх тих людей, які законно пройшли систему і чекають на лінії протягом багатьох років! Імміграція повинна ґрунтуватися на заслугах - нам потрібні люди, які допоможуть знов збудувати Америку", - написав він.

Додамо, що 10 членів Палати представників Конгресу США і один сенатор беруть участь у голодуванні, протестуючи проти розлучення сімей нелегальних іммігрантів на кордоні з Мексикою. Про це повідомила в неділю газета USA Today.

Як повідомляв УНН, американська влада повернула в сім’ї нелегальних іммігрантів більше 500 дітей, розлучених з батьками через політику нульової толерантності до порушників міграційного законодавства. Такі дані в суботу навело міністерство внутрішньої безпеки США. 

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Трамп пояснив свою міграційну політику

     • 9118 переглядiв

    Росія і США продовжать співпрацю в космосі

     • 9136 переглядiв

    Більше 50% ізраїльських військових вживають наркотики

     • 9880 переглядiв

    Замах на президента Зімбабве: десятки постраждалих

     • 10389 переглядiв

    Рейтинг Макрона встановив новий антирекорд

     • 6754 переглядiв

    У Раді Європи засудили напад на ромів у Львові

     • 18252 переглядiв