tramp-rozlyutivsya-cherez-statti-pro-eks-advokata-obami-yakiy-pratsyuvav-v-interesakh-yanukovicha

Трамп розлютився через статті про екс-адвоката Обами, який працював в інтересах Януковича

 • 9575 переглядiв

КИЇВ. 12 квітня. УНН. Президент США Дональд Трамп висловив обурення через те, що американські таблоїди приділяють недостатньо уваги історії з обвинуваченням колишнього адвоката 44-го президента США Барака Обами Грегорі Крейга. Невдоволення Трамп висловив в Twitter, передає УНН.

"Головному адвокату президента Обами в Білому домі Грегорі Крейгу були висунуті вчора дуже серйозні звинувачення. Це дійсно велика історія, але брехливі New York Times навіть не помістили її на першу сторінку, а на сторінку 16. Washington Post не набагато кращі – крихітна на першій сторінці. Корумповані новини!" - заявив президент США.

Нагадаємо, раніше ЗМІ стало відомо, що екс-раднику колишнього американського лідера Барака Обами Грегорі Крейгу повинні пред'явити обвинувачення у зв'язку зі співробітництвом з Полом Манафортом з лобіювання інтересів України.

Пізніше, 12 квітня, колишнього радника екс-президента США Барака Обами Грегорі Крейга таки звинуватили в дачі неправдивих свідчень щодо його роботи на українську владу.

За даними Bloomberg, фірма, з якою він пов'язаний, на замовлення працював на Віктора Януковича Пола Манафорта, повинна була виправдати кримінальну справу проти Юлії Тимошенко, яка перебувала на той момент у в'язниці. Крейг мав просувати точку зору, що кримінальна справа не була політично мотивованою. Як з'ясувалося, він намагався поширити відповідну доповідь через газети, в тому числі через репортера The New York Times, з яким зустрічався особисто.

Як повідомляв УНН, суд округу Колумбія 13 травня засудив колишнього керівника передвиборного штабу Трампа Пола Манафорта до 3,5 років тюремного ув'язнення, а суд Олександрії (штат Вірджинія) - до 3 років і 11 місяців.

Українські Національні Новини

Новини Світу