tramp-rozporyadivsya-prispustiti-prapori-na-zgadku-pro-zagiblogo-pid-chas-zavorushen-politseyskomu

Трамп розпорядився приспустити прапори на згадку про загиблого під час заворушень поліцейського

 • 10600 переглядiв

КИЇВ. 11 січня. УНН. Президент США Дональд Трамп розпорядився в неділю приспустити прапори над урядовими будівлями в країні і за кордоном в пам'ять про загиблого в результаті заворушень в Конгресі США співробітника поліції Капітолію Брайана Сікніке. Про це йдеться в поширеній заяві прес-служби Білого дому, передає УНН.

"На знак поваги до служби і самопожертви співробітників поліції Капітолію США Брайана Сікніка і Говарда Лібенгуда, а також всіх співробітників поліції Капітолію і правоохоронних органів всієї цієї великої країни... я наказую, щоб прапори Сполучених Штатів були приспущені над Білим домом... а також над усіма державними будівлями і територіями до заходу, 13 січня 2021 року", - йдеться в розпорядженні. Це також стосується всіх посольств, військових баз і військово-морських судів.

У неділю поліція Капітолію повідомила про смерть другого на цьому тижні свого співробітника Говарда Лібенгуда. При цьому в поширеній заяві не говориться про причини події. За даними телеканалу NBC, в суботу він покінчив життя самогубством.

У четвер увечері було оголошено про смерть поліцейського Брайана Сікніка, який постраждав під час заворушень у будівлі Капітолію.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    "Динамо" зацікавилося колишнім лідером "Шахтаря"

     • 14851 переглядiв

    Дуров закликав користувачів перейти з iOS на Android

     • 19075 переглядiв

    На Буковині виявили 153 нових випадки коронавірусу

     • 12217 переглядiв

    Клуб Зінченка переміг на старті Кубка Англії з футболу

     • 11206 переглядiв