tramp-vimagaye-rozsliduvannya-mozhlivogo-zovnishnogo-vtruchannya-v-yogo-kampaniyu

Трамп вимагає розслідування можливого зовнішнього втручання в його кампанію

 • 8237 переглядiв

КИЇВ. 21 травня. УНН. Президент США Дональд Трамп збирається звернутися до міністерства юстиції з вимогою розслідування можливого втручання ззовні в його виборчу кампанію. Про це він повідомив в своєму мікроблозі в Twitter, передає УНН.

"Цим я вимагаю і офіційно зроблю це завтра, щоб міністерство юстиції розглянуло питання про те, чи засилало (інформатора) ФБР/мін'юст і чи стежило за кампанією Трампа у політичних цілях, - і чи були будь-які такі вимоги або прохання зроблені людьми в адміністрації Обами", - написав він.

Нагадаємо, міністерство юстиції США дало доручення генеральному інспектору відомства в рамках поточного процесу оцінки видачі дозволів на проведення стеження перевірити, чи не було спостереження за членами передвиборчого штабу президента Дональда Трампа в 2016 році політично мотивованим.

I hereby demand, and will do so officially tomorrow, that the Department of Justice look into whether or not the FBI / DOJ infiltrated or surveilled the Trump Campaign for Political Purposes - and if any such demands or requests were made by people within the Obama Administration !

- Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 20 травня 2018 р.

Українські Національні Новини

Новини Світу