tras-priynyala-zaproshennya-zelenskogo-vidvidati-ukrayinu

Трас прийняла запрошення Зеленського відвідати Україну

 • 148082 переглядiв

КИЇВ. 7 вересня. УНН. Офіційний представник уряду Великобританії заявила, що новий прем'єр-міністр країни Ліз Трасс ухвалила запрошення Володимира Зеленського відвідати Україну. Про це інформує УНН з посиланням на офіс Даунінг-стріт.

Цитата

"У своїй першій телефонній розмові з іноземним лідером після вступу на посаду прем'єр-міністра (пані Трасс - ред.) підтвердила свою повну підтримку українському лідеру та заявила, що Україна може розраховувати на довгострокову допомогу Великобританії", - сказала прессекретар Даунінг-стріт.

За її словами, лідери двох країн "обговорили необхідність зміцнити міжнародну безпеку та заходи, необхідні для того, щоб перерізати потік коштів, які фінансують військову машину путіна".

Прем’єр-міністр сказала, що з нетерпінням чекає співпраці з Президентом у найближчі тижні та місяці та рада прийняти запрошення відвідати президента Зеленського в Україні незабаром.

Нагадаємо

Голова британського МЗС Ліз Трасс стала наступним прем'єр-міністром Великої Британії після того, як виграла у Ріші Сунака в боротьбі за крісло наступника Бориса Джонсона.

Українські Національні Новини

Політика