trasa-bakhmut-lisichansk-kontrolyuyetsya-zsu-ale-okupanti-yiyi-postiyno-obstrilyuyut-kirilenko

Траса Бахмут-Лисичанськ контролюється ЗСУ, але окупанти її постійно обстрілюють - Кириленко

 • 364914 переглядiв

КИЇВ. 30 травня. УНН. Окупанти продовжують обстрілювати Донецьку область. Ситуація складна вздовж лінії фронту. Про це повідомляє УНН, посилаючись на слова начальника Донецької ОВА Павла Кириленка.

Цитата

"Найбільше гаряче в таких населених пунктах: Авдіївка, Торецьк, Лиманський напрямок, Бахмут. Ворог не припиняє спроб змінити лінію і свої позиції в бік наступу, але станом на сьогодні йому не вдається це зробити", - розповів він в ефірі телемарафону.

Деталі

Кириленко зазначив, що траса Бахмут-Лисичанськ контролюється ЗСУ, окупанти не припиняють спроби обстрілювати її.

"Траса Бахмут-Лисичанськ контролюється Збройними силами України", - зазначив голова Донецької ОВА.

З його слів, вона важлива тому, що за допомогою цієї траси можлива евакуація жителів та привезення гуманітарної допомоги.

Також, зі слів Кириленка, ворог намагається заволодіти Авдіївкою, щоб у подальшому просунутися у бік Костянтинівки. Також Лиманський напрямок, який є прямим вихідом до Слов'янська та Краматорська, є одним з найважливіших для противника, адже він планує встановити контроль над всією Донецькою областю. 

Голова ОВА розповів, що відновлено електропостачання Бахмутського та Краматорського районів. Вчора близько 21:00 фахівці відновили електропостачання в населені пункти півночі області, які опинилися без електрики внаслідок бойових дій.

Нагадаємо 

росія вбиває цивільних. За 29 травня росіяни вбили 3 мирних жителів Донеччини.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП