trasu-bilya-san-diyego-u-kaliforniyi-zasipalo-dolarami

Трасу біля Сан-Дієго у Каліфорнії засипало доларами

 • 67628 переглядiв

КИЇВ. 20 листопада. УНН. В окрузі Сан-Дієго в Каліфорнії тисячі доларів засипали шосе Interstate 5 після того, як одна з дверей бронеавтомобіля, що перевозив гроші, випадково відчинилася, і мішки з купюрами випали на дорогу. Про це УНН повідомляє з посиланням на CNN.

Деталі

Вантажівка з доларами прямувала з Сан-Дієго в офіс Федеральної корпорації зі страхування вкладів, широко відомої як FDIC.

Відео з місця події почали публікувати очевидці. На них видно, як люди вибігають зі своїх автомобілів, що перекрили рух, і збирають гроші, намагаючись взяти, як можна більше купюр, які були, в основному, номіналом 1 і 20 доларів.

Повідомляється, що незабаром на місце події прибула поліція, яка зажадала у громадян повернути гроші. Попередньо відомо, що були заарештовані дві людини. Вони замкнулися в машині, і правоохоронцям довелося відбуксирувати авто в ділянку разом з людьми.

Деякі співробітники правоохоронних органів повідомляють, що близько 12 осіб повернули поліції гроші, зібрані ними на шосе.

Правоохоронці попередили людей, що будь-кому, хто зупинився, щоб взяти гроші, і не має наміру їх повертати будуть пред'явлені звинувачення. Для повернення коштів їм дали 48 годин.

@Demibagby

This is the most insane thing I have ever seen

♬ Original sound-Demi Bagby

Додамо

В Україні затримали банду нальотчиків на банки та інкасаторські автомобілі, які були в бігах п'ять років.

Українські Національні Новини

Новини Світу