treba-vklyuchiti-golovi-zelenskiy-zvernuvsya-do-narodu-z-privodu-telemostu

Треба включити голови: Зеленський звернувся до народу з приводу телемосту

 • 18806 переглядiв

КИЇВ. 8 липня. УНН. Анонсований телеміст одного з українських телеканалів з Росією є провокацією та політичним піар-ходом напередодні виборів до Верховної Ради. Про це у відеозверненні до українського народу заявив Президент Володимир Зеленський, передає УНН.

"Треба поговорити? Згоден, давайте поговоримо. Спочатку, дорогі українці…, ви – розумні люди і повинні на мить відключити емоції і трішки включити голови. Анонсований телеміст – це просто дешевий, але небезпечний піар-хід перед виборами, мета якого – поділити нас з вами, всіх українців, на два табори", - сказав він.

Зі слів Президента, одному табору політики розкажуть: "звичайно, давайте поговоримо, треба забувати образи, давайте поговоримо, ми ж братські народи, подумаєш – тисячі загиблих наших хлопців". Другий табір, вважає Глава держави, політики закличуть обуритись і, прикриваючись патріотизмом, підуть заробляти бали на виборах.

"Почнуть громити і палити телеканал, чим створять прекрасну картинку для російського телебачення про "озвірілих фашистів", які притіняють свободу слова в Україні. Тоді першому табору політики розкажуть: "годі терпіти цю "хунту", обирай нас на парламентських виборах". А ще, весь цей трюк дасть привід Росії апелювати до міжнародної спільноти: "бачите, ми готові до діалогу, а вони знову не хочуть, тож може час знімати санкції". Я звертаюсь до всіх українців: ми – не табір, нас не треба ділити. Зараз вами просто маніпулюють політики, які просто хочуть потрапити в парламент", - зауважив Зеленський.

На його думку, різниця між цими політиками у тому, що перші будуть "грабить", а другі - грабувати.

"Я прошу вас зберігати спокій та не піддаватись на провокації. Наша реакція буде відповідною. Для збереження порядку, спокою та інформаційної безпеки України окремо хочу звернутись до українських журналістів, особливо до журналістів цих каналів – хтось купив канали, але не вас. Ви - не власність, ви не колекція Медведчука, не слуги Рабіновіча, ви – четверта влада. Ви теж слуги народу", - додав він.

Як повідомляв УНН, СБУ хоче зібрати РНБО через телеміст з Росією.

Українські Національні Новини

Політика