trener-arsenalu-rozcharovaniy-chastinoyu-gri-z-vorskloyu

Тренер "Арсеналу" розчарований частиною гри з "Ворсклою"

 • 9314 переглядiв

КИЇВ. 21 вересня. УНН. Наставник лондонського "Арсеналу" Унай Емері прокоментував виступ колективу на старті розіграшу Ліги Європи, де "каноніри" на "Емірейтс" здобули перемогу над полтавською "Ворсклою" (4:2), повідомляє УНН з посиланням на сайт лондонського клубу.

"Ми щасливі, адже здобули перемогу в першому матчі. На старті даних змагань важливо здобути три очки. Перші шістдесят хвилин тримали гру під контролем, виграли битву за центр поля. Але за останні двадцять хвилин я розчарований гравцями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уболівальники різко критикують столичне "Динамо": команда у проваллі

Перед кожною грою ми налаштовуємося так, щоб не дати супернику шансів узагалі. Однак в останні двадцять хвилин ми мали б бути кращими. У захисті потрібно діяти більш компактно, та це питання часу. Нам потрібно продовжувати покращувати гру. Ми пропустили два м'ячі в останні 20 хвилин. Наша мета – бути конкурентоспроможними протягом 90 хвилин. Над цим треба працювати", - заявив Емері.

Додамо, що у попередній грі в АПЛ "Арсенал" пропустив в додатковий час гол від "Ньюкаслу" (2:1), а в 2-му турі АПЛ через пропущений гол в останні 10 хвилин поєдинку, "каноніри" поступилися одвічному супернику – "Челсі" (2:3).

Українські Національні Новини

Спорт