trener-benfiki-dinamo-nastilki-zh-silna-komanda-yak-bavariya-i-barselona

Тренер "Бенфіки": "Динамо" настільки ж сильна команда, як "Баварія" і "Барселона"

 • 19612 переглядiв

КИЇВ. 13 вересня. УНН. Головний коуч лісабонської "Бенфіки" Жорже Жезуш розхвалив київське "Динамо" напередодні очної гри в Лізі чемпіонів. Слова фахівця наводить ресурс "Record.pt", передає УНН.

Цитата

Жезуш прирівняв рівень гри "Динамо" із топовими командами Європи – "Баварією" і "Барселоною".

"Звичайно, ми не дивимося на "Динамо", як на найслабшу команду в групі. На чемпіонаті Європи відігравало п'ять футболістів "Динамо", в команді грає половина збірної України. Це явні ознаки того, що ми будемо грати проти чудової команди. Для мене "Динамо" настільки ж сильне, як "Барселона" або "Баварія". Я не дивлюся на "Динамо" інакше, ніж на інших суперників по групі", - зізнався спеціаліст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Капітан "Динамо" назвав найголовнішою майбутню гру Ліги чемпіонів із "Бенфікою"

Також він розповів про трьох системоутворюючих футболістів у складі "біло-синіх": "судячи з ігрових моментів, "Динамо" - сильна команда в позиційних атаках, з хорошою тактичною розстановкою і ігровою ідеєю. Ми повинні спробувати зупинити двох - трьох ключових гравців киян, які є системоутворюючими у Луческу. Нам потрібно працювати над цим і дивитися, чи зможемо ми звести нанівець сильну сторону киян - позиційні атаки".

Довідка

Два сезони тому назад "Бенфіка" вилетіла після групового етапу Ліги чемпіонів у третій раз поспіль.

Українські Національні Новини

Спорт