trenuvalniy-zbir-natsionalnoyi-zbirnoyi-z-futbolu-startuye-nastupnogo-tizhnya-u-stolitsi

Тренувальний збір національної збірної з футболу стартує наступного тижня у столиці

 • 7611 переглядiв

КИЇВ. 4 жовтня. УНН. У понеділок, 8 жовтня, Збірна України розпочне свій другий, у цьогорічному осінньому циклі, збір. Про це повідомив перший віце-президент ФФУ Вадим Костюченко, передає УНН.

Він уточнив, що 8 жовтня викликані гравці та тренерський штаб прибудуть до Києва.

"На понеділок вже заплановане повноцінне тренування. Спортивне заняття Андрій Шевченко з його асистентами проведуть з гравцями на полі НТК імені Баннікова. А вже наступного ранку команда вирушить до італійської Генуї.

Виліт призначено на 12.30 вівторка. Увечері 9 жовтня у нашої збірної - передматчеві заходи на місцевому стадіоні "Луїджі Ферраріс": прес-конференція головного тренера А. Шевченка та одного з гравців команди (початок - о 18.45) та тренування на згаданій арені (початок - о 19.15 за європейським часом)", - зазначив Костюченко.

Він додав, що 12 жовтня Збірна України проведе відкрите тренування із футболу на харківському стадіоні "Металіст" . Захід розпочнеться о 18годині. Тренуванню передуватиме прес-конференція головного тренера.

"Збірники щиро запрошують своїх фанів бути разом з ними цього вечора", - підкреслив Костюченко.

У ФФУ нагадали, що 16 жовтня відбудеться заключний і головний захід жовтневого збору - матч Ліги націй УЄФА проти збірної Чехії. Він розпочнеться о 21.45 за київським часом.

Українські Національні Новини

Спорт