tretia-sproba-trampa-vidklasty-sudovyi-protses-u-spravi-pro-prykhovuvannia-hroshei-provalylasia

Третя спроба Трампа відкласти судовий процес у справі про приховування грошей провалилася

 • 23493 переглядiв

Третя спроба колишнього президента США Дональда Трампа відкласти судовий процес у справі про хабарництво порноактриси Стормі Деніелс провалилася, і судовий розгляд розпочнеться 15 квітня в Нью-Йорку.

Колишній президент США Дональд Трамп втретє спробував відкласти судовий процес у справі про приховані платежі порноактрисі Стормі Деніелс, але знову зазнав невдачі, - судовий процес розпочнеться 15 квітня в Нью-Йорку, пишуть Axios та RTL Television, передає УНН.

Деталі

Третій разпоспіль апеляційний суд Нью-Йорка відхилив прохання адвокатів колишнього президента Трампа відкласти майбутній судовий процес у справі про приховування грошей.

Довідково

Справа стосується порнозірки Стормі Деніелс. Прокурори кажуть, що Трамп доручив своєму колишньому адвокату Майклу Коену виплатити Деніелс 130 000 доларів за мовчання. Незадовго до виборів 2016 року вона заявила, що мала секс з Трампом кілька років тому.

Трамп не визнав себе винним у 34 пунктах звинувачення у фальсифікації ділових документів, щоб приховати виплати актрисі фільмів для дорослих Стормі Деніелс.

Заклик його адвокатів відкласти судовий процес, щоб знайти нове місце за межами Манхеттена, був відхилений у понеділок. Днем пізніше суд відхилив їхнє прохання про відстрочку, щоб дозволити колегії суддів апеляційного суду заслухати аргументи щодо накладеного на Трампа судового наказу про нерозголошення інформації.

Третя спроба його адвокатів перенести судове засідання не увінчалася успіхом. 15 квітня в Нью-Йорку розпочнеться судовий процес у справі про замовчування колишнього президента США Дональда Трампа.

Нагадаємо

Спеціальний прокурор Джек Сміт закликав Верховний суд США відхилити прохання Трампа про імунітет від судового переслідування за спроби скасувати вибори 2020 року, посилаючись на принцип, що "ніхто не стоїть над законом".

Спроба міністра закордонних справ Великої Британії Девіда Кемерона переконати експрезидента та потенційного кандидата в президенти від Республіканської партії у США Дональда Трампа дозволити Конгресу надати Україні військову допомогу обсягом 60 млрд доларів, схоже, провалилася.