tretiy-poyedinok-fyuri-vaylder-poperedno-zaplanovaniy-na-lipen

Третій поєдинок "Ф'юрі - Вайлдер" попередньо запланований на липень

 • 16770 переглядiв

КИЇВ. 2 березня. УНН. Промоутер Тайсона Ф'юрі Боб Арум заявив, що американський боксер Деонтей Вайлдер вже активував пункт про реванш після своєї поразки і втрати титулу WBC в недавньому поєдинку. Про це він розповів BoxingScene, передає УНН.

"Деонтей Вайлдер скористався своїм правом на матч-реванш з Тайсоном Ф'юрі, і тепер третій бій між двома важкоатлетами орієнтовно відбудеться 18 липня на MGM Grand Garden Arena у Лас-Вегасі", - цитують у виданні промоутера Ф'юрі.

Так, згідно з контрактом, у сторони, що програла була можливість в 30-денний термін заявити право на реванш, чим Вайлдер і скористався.

Цього разу поділ доходів буде 60 на 40 на користь Ф'юрі.

Однак повідомляється, що за погодженням сторін, поєдинок може бути відкладений на осінь.

Нагадаємо, що раніше в американському Лас-Вегасі пройшов бій-реванш за титул чемпіона світу за версією WBC між Тайсоном Ф'юрі і Деонтеєм Вайлдером. Британець отримав дострокову перемогу в сьомому раунді.

Пізніше колишній чемпіон світу Деонтей Вайлдер після втрати титулу WBC заявив, що проведе третій бій з Тайсоном Ф'юрі, щоб повернути чемпіонський пояс.

Також Вайлдер вважає, що зазнав поразки від Тайсона Ф'юрі через важкий костюм в якому виходив на ринг перед початком бою.

Українські Національні Новини

Спорт