tretya-peremoga-pospil-prometey-probivsya-do-pley-off-kubku-yevropi-fiba

Третя перемога поспіль: "Прометей" пробився до плей-офф Кубку Європи ФІБА

 • 12827 переглядiв

КИЇВ. 30 січня. УНН. "Прометей" з Кам’янського завершив виступ в рамках групового раунду Кубка Європи ФІБА перемогою над австрійським "Капфенбергом", передає УНН з посиланням на ФБУ.

Деталі

Матч був дуже близьким протягом всієї 40-хвилинної дистанції, підтвердженням чому є 12 змін лідера. По матчу у команди Віталія Чернія були проблеми із реалізацією двоочкових кидків та знову не вистачало повноцінної підтримки від гравців лави запасних.

Виправити становище українському клубу вдалося вже наприкінці близького та напруженого матчу, коли ефективно у трисекундній суперника відпрацювали Маєрс та Стефенс. Таким чином українська команда виграла свій третій матч в груповому раунді – 64:58.

У "Прометея" найкращим у цій грі був капітан Денис Лукашов, який до 16 очок, додав 8 передач, 4 підбирання та 1 перехоплення і завершив гру із найкращим рейтингом ефективності — 25 балів.

Доповнення

"Прометей" з першого місця в групі "В" вийшов у 1/8 фіналу. Друга путівка від квартету буде залежати від результату майбутнього поєдинку між "Київ-Баскетом" та "Рілскі Спортист".

Українські Національні Новини

Спорт