tri-fraktsiyi-vimagayut-vidstavki-yaremenka-z-posadi-golovi-komitetu-cherez-seks-skandal

Три фракції вимагають відставки Яременка з посади голови комітету через секс-скандал

 • 13396 переглядiв

КИЇВ. 1 листопада. УНН. Три фракції Верховної Ради вимагають відставки народного депутата від фракції "Слуга народу" Богдана Яременка з посади голови комітету з питань зовнішніх зв'язків через секс-скандал. Про це заявив голова фракції "Голос" Сергій Рахманін, виступаючи з трибуни парламенту, передає кореспондент УНН.

"Спільна позиція трьох фракцій ("Голос", "Європейська солідарність" і "Батьківщина" - ред.) - поставити перед Верховною Радою питання про доцільність перебування пана Богдана на посаді голови такого важливого комітету, як комітет з питань зовнішніх зв'язків", - зазначив Рахманін.

За його словами, Яременко вчора під час свого виступу допустив образи депутатського корпусу й журналістів. На його думку, це неприпустимо.

При цьому він висловив сподівання, що сам Яременко піде з посади, не чекаючи оцінки колег, самостійно зробить "єдино можливий крок".

Перед чим представник фракції ОПЗЖ Нестор Шуфрич наголосив, що згідно з рішенням КСУ, переписка нардепів під час сесійного засідання не є особистим листуванням, тож її оприлюднення не може каратися обмеженням волі.

Нагадаємо, вчора Яременко заявив, що ті журналісти, які вкрали й оприлюднили особисту його переписку, заробили від 3 до 7 років ув'язнення.

Українські Національні Новини

Політика