tri-misyatsi-v-ameritsi-shukali-peremozhtsya-v-lotereyu

Три місяці в Америці шукали переможця в лотерею

 • 8968 переглядiв

КИЇВ. 19 вересня. УНН. 69-річний житель американського штату Делавер виграв 50 тис. дол. у лотерею, передає УНН з посиланням на UPI.

Щасливчик розповів, що придбав лотерейний квиток 3 місяці тому. Але, ймовірно, забув його перевірити.

"Я граю в лотерею двічі на тиждень - у середу і суботу. Днями я прочитав новину про лотерейного переможця, який так і не з'явився. У той же день я згадав про свій білет - і пішов його перевіряти. Як з'ясувалося, я і є той самий переможець", - зазначив він.

Американець встиг скласти плани на виграш.

"Я планую погасити деякі рахунки, а також покласти гроші в банк. А ще - я полагоджу свій старий автомобіль", - розповів він.

Нагадаємо, в Україні з початку року 25 осіб виграли мільйон і більше в лотерею "Лото-Забава". Практика показує, що українці, в більшості випадків, також витрачають виграні гроші на поліпшення матеріального стану: ремонт будинку, покупку автомобіля або житла для дітей. Деякі навіть починають власний бізнес.

Наприклад, львів'янин Денис Шадура став мільйонером 27 травня 2018 року. У серпні він приїхав в студію "Лото-Забава", щоб поділитися своєю історією успіху і відразу ж оголосив, що виграні гроші він інвестує в сімейний бізнес, пов'язаний з продуктами харчування.

Українські Національні Новини

Новини Світу