tri-ukrayinski-klubi-otrimali-supernikiv-po-yevropeyskomu-turniru-z-gandbolu

Три українські клуби отримали суперників по європейському турніру з гандболу

 • 12494 переглядiв

КИЇВ. 22 липня. УНН. Відбулося жеребкування Європейського кубку ЄГФ з гандболу, у якому взяли участь три українські клуби - "Донбас", "Одеса" та "Мотор-Політехніка", передає УНН з посиланням на "suspilne.media".

Деталі

Українські команди потрапили до списку учасників гандбольного єврокубку. Загалом Україна на рівні єврокубків у сезоні 2021/22 буде представлена чотирма клубами - "Мотор" на початку липня дізнався суперників по групі Ліги чемпіонів.
Першим у Європейському кубку ЄГФ виступи розпочне "Мотор-Політехніка" - з першого раунду. "Донбас" та "Одеса" гратимуть з другого раунду відповідно.

"Мотор-Політехніка" у першому раунді зіграє проти норвезького клубу "Беккелагетс". Сезон 2020/21 норвезька команда закінчила на четвертому місці у чемпіонаті, а на рівні єврокубків востаннє змагалася ще у 2017 році, програвши у попередньому раунді Європейської гандбольної ліги.

Якщо "Мотор-Політехніка" здолає "Беккелагетс", то у другому раунді зіграє проти австрійського "Фіверса".

Бронзовий призер чемпіонату України 2021/22 "Одеса" зустрінеться з представником Люксембургу "Гандбол Еш".
"Гандбол Еш" - чемпіон Люксембургу за підсумками сезону 2020/21. Однак у єврокубках команда програла у попередньому раунді Європейської ліги ЄГФ.

Щодо "Донбасу", то віце-чемпіон України зустрінеться проти переможця пари між шведським "Алінгсосом" та сербським "Шабацем".

Довідка

"Донбас" минулого сезону вилетів з 1/8 фіналу даних змагань від румунського "Мінаур-Бая-Маре" (дві перемоги, дві поразки).

Українські Національні Новини

Спорт