trikratniy-olimpiyskiy-chempion-pidsiliv-klub-nba

Трикратний олімпійський чемпіон підсилив клуб НБА

 • 15354 переглядiв

КИЇВ. 20 листопада. УНН. Представник НБА "Портленд Трейл Блейззерс" оголосив про підписання форварда Кармело Ентоні, повідомляє УНН з посиланням на сайт Асоціації.

Про терміни підписання вільного агента не розголошується. Відомо, що 35-річний ветеран обрав собі майку під номером нуль.

"Кармело - зарекомендував себе в статусі зірки у цій лізі, яка забезпечить шановну присутність в нашій роздягальні і встановить навик на потрібному місці на паркеті", - відзначив президент по баскетбольним операціям клубу Ніл Олші.

35-річний Ентоні має в середньому показники за кар'єру 24,0 очка (44,9 відсотки влучання з гри, 34,7 відсотки з триочкової дуги), 6,5 підбирань, 3,0 передачі і 1,02 перехоплення в 1 064 іграх (1 056 у старті) протягом 16 сезонів з "Денвером", "Нью-Йорком", "Оклахома-Сіті" і "Х'юстоном".

Востаннє американець грав в минулого листопада за "Рокетс" (10 ігор і в середньому по 13,4 очки при 5,4 підбираннях в середньому за 29,4 хвилини).

Довідка УНН: Ентоні у складі збірної США тричі брав золоті медалі Олімпійських ігор, найрезультативніший гравець регулярного чемпіонату НБА-2013 і 9-разовий учасник Матчу усіх зірок НБА. Крім того, 24 січня 2014 року в матчі проти "Шарлотт Бобкетс" американець набрав 62 очки, що стало кращим результатом в його кар'єрі в НБА, також досягнення стало кращим на домашній арені "Нікс" – "Медісон-сквер-гарден".

Нагадаємо, що Ентоні подарував хворій дитині автомобіль.

Українські Національні Новини

Спорт