tririchniy-khlopchik-samostiyno-viyshov-z-taygi-pislya-zagibeli-batka

Трирічний хлопчик самостійно вийшов з тайги після загибелі батька

 • 23609 переглядiв

КИЇВ. 24 грудня. УНН. Трирічний хлопчик вижив, опинившись після загибелі батька на самоті в морозну ніч на тайговій дорозі в декількох кілометрах від невеликого населеного пункту в Хабаровському краї. Про це УНН повідомляє з посиланням на ТАСС.

В адміністрації села Кенан Комсомольського району Хабаровського краю РФ розповіли, що місцевий житель, забравши сина ввечері з дитячого садка, пішов з ним на річку, щоб розвідати дорогу для поїздки на майбутню риболовлю. Приблизно в 3 км від поселення в лісі чоловік висадив дитину на березі, а сам виїхав на лід, де снігохід провалився.

Як пояснив хлопчик, батько встиг сказати йому, щоб той повертався в село.

"Малюк відправився по сліду снігоходу до дороги. Невеликі сліди пізніше виявили виїхавши на місце жителі села", - повідомила співробітниця сільської адміністрації Гульнара Канавцева.

За її словами, вийшовши на дорогу, хлопчик пішов у протилежний від села бік. Тим часом до ночі температура повітря опустилася до мінус 30-35 градусів.

"Завдяки щасливому випадку по тій дорозі, де машини майже не їздять, тільки лісовози іноді, додому з лісозаготівельного підприємства повертався один з місцевих. Він підібрав дитину. Хлопчика привезли додому", - сказала Канавцева.

До моменту виявлення дитина встигла подолати приблизно трикілометрову відстань. На наступний день у нього піднялася висока температура, і тепер він отримує лікування вдома. Тіло чоловік, який провалився під лід шукають рятувальники.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП