triumfator-ligi-chempioniv-ocholiv-fk-olimpik

Тріумфатор Ліги чемпіонів очолив ФК "Олімпік"

 • 11377 переглядiв

КИЇВ. 5 липня. УНН. Президент "Олімпіка" Владислав Гельзін представив футболістам і персоналу клубу нового наставника команди - бразильського фахівця Жуліо Сезара Сантоса Коррейру. Про це інформує прес-служба команди, передає УНН.

Новий наставник "Олімпіка" поставив підпис під контрактом, розрахованим на 2,5 роки.

Асистентами головного тренера стануть іспанський фахівець Хав'єр Луруено Лобо і, 28-річний Кирило Куренко, який до недавнього часу очолював ФК "Минай". Антон Дяченко продовжить працювати з командою в якості тренера з фізпідготовки, а Микола Савченко зі своїм помічником Тимуром Чоларія будуть тренувати воротарів.

"Я тут, щоб задати новий вектор у розвитку клубу. Мені дуже подобається цей проект і я бачу можливість для зростання. Для себе - як для тренера, для команди - в контексті поліпшення якості гри і вирішення тих завдань, які покладає на мене керівництво "Олімпіка". Радий перебувати тут. У мене залишилися хороші враження від України ще з тих часів, коли я приїжджав сюди у складі "Аустрії" грати проти донецького "Шахтаря" в Кубку УЄФА", - зазначив новий коуч.

Варто зазначити, що іменитий в минулому 41-річний футболіст в складі мадридського "Реала" вигравав Лігу Чемпіонів, а також його багату футбольну кар'єру. Йому вдалося пограти у багатьох командах Європи і Північної Америки. Так, захисник одягав форми клубів "Марафон" (Гондурас), "Вальядолід", (Іспанія), "Реал" (Мадрид, Іспанія), "Мілан" (Італія), "Реал Сос'едад" (Іспанія), "Бенфіка" (Португалія) , "Аустрія" (Австрія), "Болтон" (Англія), "Тигрес" (Мексика), "Олімпіакос" (Греція), "Динамо" (Бухарест, «Румунія»), "Газіантепспор" (Туреччина), "Торонто" (Канада), "Паррільяс Уан" (Гондурас).

Додамо також, у 2014 році "стоппер" завершив професійну кар'єру і приступив до тренерської діяльності. У сезоні 2017/2018 Жуліо Сезар працював з молоддю в академії мадридського "Реала", а останнім місцем роботи молодого наставника був ФК "Крісто Атлетіко" (Паленсія).

Українські Національні Новини

Спорт