trivaliy-glukhiy-kut-v-rosiysko-ukrayinskiy-viyni-pide-na-korist-tilki-rosiyi-premyer-velikoyi-britaniyi

Тривалий глухий кут в російсько-українській війні, "піде на користь тільки росії" - прем'єр Великої Британії

 • 957232 переглядiв

КИЇВ. 31 січня. УНН. "Тривалий глухий кут" у війні "піде на користь тільки росії", заявив прем'єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак, повідомляє CNN із посиланням на протокол засідання кабінету міністрів, пише УНН.

Деталі

Сунак сказав, що дійшов такого висновку після розгляду підходу Великої Британії до війни з того часу, як він став прем'єр-міністром у жовтні минулого року, додавши, що існує "можливість прискорити" британську підтримку України.

Це дало б Києву "найкращі шанси на успіх і максимально використати вікно можливостей", - вказав він.

Прем'єр-міністр додав, що ця нова стратегія Великої Британії щодо прискорення підтримки міститиме більш активні дипломатичні зусилля і планування відновлення після війни.

Додамо

Джо Байден, коли його запитали, чи нададуть США F-16 Україні, відповів просто "ні", хоча у вівторок вранці він наголосив, що продовжить обговорення з Україною її запитів на озброєння.

Пізніше у вівторок Велика Британія також заявила, що постачання західних літаків є недоцільним. "Це складне обладнання", - сказав представник Даунінг-стріт. "Ми не вважаємо за практичне відправляти ці літаки в Україну".

Українські Національні Новини

Новини Світу